Célegyenesben az Edzőm.hu

Az Edzom.hu 2 év fejlesztés után lassan a célegyenesbe fordul. Az oldalunkat és a mobil Appokat üzemeltető háttér rendszer és adatbázis struktúra már működik. Most a látható felületek és a valódi működés kialakítása folyik.

Edzom.hu az Online edző weboldal

Az edzom.hu-n elérhető weboldalon megtalálhattok majd minden fontos információt és segítséget ami egy jó edzéshez, edzéstervhez, azaz a céljaitok eléréshez szükséges.

Bármi is legyen a cél, fogyás, szálkásodás izom tömeg növelés, nálunk mindent megtaláltok majd ami ebben segíthet titeket. Edzéseket és edzésterveket otthonra, edzőterembe és akár szabadtérre is.

Lesz még itt minden mi szem-szájnak ingere. BMI kalkulátor, kalória kalkulátor, receptek, fontos cikkek és hírek szakértőktől…

Edzom.hu Android és IOS mobil APP

A weboldalunk indulása után nemsokkal mobil Appjaink is elérhetővé válnak majd, amik nem csupán a weboldal mobil verzió lesznek hanem további extra funkciókat és helyszíni online és realtime edzésvezetést, teljesítmény mérést is tartalmaznak majd

Az ötletek érdemi megvalósítására a Webdizájn csapatát kértük fel. Ők voltak a grafikai tervezés valamint a weboldal készítés kivitelezői is.

Nézz vissza pár hét múlva, hátha már szerencséd lesz és tudsz regisztrálni!